Exit festival: Popust za studente i srednjoškolce


Exit FestivalPočela je prodaja ulaznica za dvanaesti Exit festival za srednjoškolce, po promotivnoj ceni od 4990 dinara i za studente, po promotivnoj ceni od 5990 dinara.

Ulaznice za Exit 2011. možete kupiti i na rate po ceni od 7990 dinara.

Popust za studente i srednjoškolce

Ukoliko ste srednjoškolac ili student na ovaj način biće vam omogućeno da kupite ulaznicu za Exit sa popustom od 55%, odnosno 45% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznostiti 10990 dinara.

Svaki kupac ima pravo da kupi jednu ulaznicu koja će biti personalizovana i kupovaće se online preko sajta Gigstix.com ili lično u Gigstix prodavnici u novosadskom Pariskom magazinu (uskoro i u Beogradu).

Pri kupovini promotivnih ulaznica za srednjoškolce preko Gigstix.com, potrebno je aploadovati fotografiju, kao i skenirane đačku knjižicu i lični dokument sa fotografijom (ličnu kartu, pasoš ili preplatnu autobusku kartu).

Studentima su pored fotografije potrebni skenirani prva strana indeksa i ličnog dokumenta s fotografijom. Za ličnu kupovinu potrebne su fotokopije navedenih dokumenata, dok će kupci biti fotografisani na licu mesta.

Ulaznice će biti personalizovane, sa imenom, prezimenom i fotografijom kupca i neće biti prenosive na druge osobe. Svaki kupac dobija vaučer sa kojim će moći da podigne svoju narukvicu neposredno pred Exit festival.

Ulaznice za Exit na rate

Prodajom na rate putem Gigstixa, jedna osoba može kupiti do četiri ulaznice na tri, četiri, pet ili šest mesečnih rata, po ceni od 7990 dinara, uz važeću ličnu kartu. Ulaznica se preuzima nakon što se isplati poslednja rata. Više informacija o prodaji ulaznica za Exit na rate mogu se dobiti putem mejla prodajanarate@gigstix.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ili putem telefona 021 472 4816.

Redovna prodaja

Ulaznice za dvanaesti Exit festival koji će se održati od 7. do 10. jula nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6990 dinara i mogu se kupiti putem Internet sajta Gigstix.com, a broj ovih ulaznica je ograničen. Redovna cena ulaznica iznosiće 10990 dinara.

(Visited 217 times, 1 visits today)