EXIT festival objavio aftermovie jubilarnog 20. izdanja


EXIT je objavio zvanični aftermovie jubilarnog 20. izdanja održanog u julu, koje će ostati zapamćeno kao prvo veliko svetsko festivalsko okupljanje od početka pandemije.

U skoro četiri minuta filma stalo je mnogo emocija i uspomena na festival na kojem su brojne velike zvezde nastupile prvi put nakon dugih 18 meseci pauze.

Ovaj aftermovie je ujedno i najava za EXIT festival 2022 koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi od 7. do 10. jula, a već su najavljena prva dva hedlajnera – Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha.

Objavljeni aftermovie podsetiće vas na četiri dana jula, tokom kojih je svetu pokazana snaga jedinstva, života, avanture, slobode i ljubavi, vođena idejom Exita 2.0 – “Slavimo život!“.

Jubilarno, 20. izdanje Exita održano je od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi i okupilo je više od 180.000 ljudi iz 70 zemalja širom sveta, kao i brojne izvođače, među kojima su Dejvid Geta, DJ Snake, Sabaton, Ameli Lens, Solomun, Laibach, Thunder Mother, Pol Van Dajk, Meduza, Asaf Avidan, Satori, DJ Topic, Nemesis, Van Gogh, Darko Rundek i Ekipa, Massimo, Ida Prester & Lollobrigida, Hladno pivo, Buč Kesidi…

(Visited 30 times, 1 visits today)