Time: 8PM
Venue: Hard Place
Country: Croatia

Nakon dvije godine legendarni britanski blues glazbenik NORMAN BEAKER ponovo dolazi sa svojim triom u Hard Place u četvrtak 11.04. Bivši kum Najvećeg Malog Rock Kluba u gradu dovodi svoju novu ekipu glazbenika, pa tako uz Normana na gitari i vokalu nastupaju Slavica Tucakov – bass, prateći vokal i Marco Mattietti – bubnjevi, a specijalno za zagrebački koncert pripremaju i neke goste iznenađenja!
Živa blues legenda snimio je zadnji studijski album baš u Zagrebu, a imati priliku čuti i vidjeti Normana Beakera, koji je jedan od samo osam britanskih glazbenika koji je “ušao” Blues kuću slavnih (uz imena kao što su Jack Bruce, Peter Green, John Mayall, Jeff Beck, Keith Richards, Mick Jagger i Eric Clapton) u Hard Placeu je stvarno privilegija koju će imati oni koji nabave ulaznicu na vrijeme za ovakvu blues legendu.
Norman je uz Alexis Kornera i Graham Bonda kreirao jedinstveni britanski Blues, R&B i rock zvuk po kojem je prepoznatljiv i koji još i danas tako dobro izvodi. Njegove mnogobrojne suradnje i nastupi sa svim najvećim imenima blues i rock svijeta uključuju imena poput Chuck Berryja, Jack Brucea, Eric Burdona, Jon Lorda, Van Morrisona, Peter Greena, Buddy Guya, B.B. Kinga i mnoge druge.
Ako legendarni BB King kaže “Norman is like a white Freddy King” – onda možete biti sigurni da Vas u Hard Place-u očekuje fenomenalna svirka u četvrtak 11.04. što onima koji su ga već gledali ne treba posebno isticati.