Time: 9PM
Venue: Hard Place
Country: Croatia
Five Points Gang je jedan od najmoćnijih i najoriginalnijih bendova u britanskoj muzičkoj sceni. Oni su, prema rečima njihovih fanova, spremni da postanu najveći rokenrol bend na svetu.

Džo, Dinjo i Tanos su se preselili u London sa istim snom i ovim slučajnim susretom između trojice već uspešnih muzičara podstakao je neverovatnu muzičku vezu koja je postao temelj eksplozivnog zvuka koji je već nazvan kao “redefinisanje bluza”.
Sa preko 200 hiljada slušalaca koji su slušali radio i striming platforme i još hiljade koji su bili oduševljeni njihovim neverovatno moćnim nastupima uživo, Five Points Gang ubrzano postaje najuzbudljiviji nadolazaeći bend u Velikoj Britaniji.
Posle lokdauna u avgustu 2021. godine, imali su preko 100 svirki širom Velike Britanije, pojavili se se na 15 festivala i bukirali dve evropske turneje.
Momci su nadaleko poznati po tome što svoje nastupe uvek guraju do krajnjih granica, i uprkos tome što su okupani znojem i slomljeni od putovanja, ovi momci su uvek pomeraju granice.
The Gang je najpoznatiji po svojim izuzetnim nastupima uživo, ostavljajući publiku iscrpljenom a opet željnom za još rokenrola i bluza. Five Points Gang je zaista internacionalni bend – po rečima jednog recenzenta, “Velšanin, Grk i Brazilac ulaze u bar… i razvale ga!”