April 14, 2023
Five Points Gang
Time: 9PM
Venue: Forum Blues Bar
Country: Croatia
U travnju emisija Blues bar slavi rođendan – ulazi u 15. godinu neprekidnog emitiranja na Radiju 057 u Zadru. Vrijeme je za rođendanski tulum i to – internacionalni.
U Forum Blues bar na rođendanski koncert u klub Guma ravno iz Londona stižu nam Englezi – 𝗙𝗶𝘃𝗲 𝗣𝗼𝗶𝗻𝘁𝘀 𝗚𝗮𝗻𝗴!

Ovaj dinamitni trio na svojoj europskoj turneji dolazi i u Zadar, gdje će u petak 14. travnja žestokim blues-rockom na izvorni engleski način začiniti 𝟰. 𝗙𝗼𝗿𝘂𝗺 𝗕𝗹𝘂𝗲𝘀 𝗯𝗮𝗿.
Five Points Gang slovi za jedan od najmoćnijih i najoriginalnijih nadolazećih bendova na glazbenoj sceni Ujedinjenog Kraljevstva, koji bi, prema riječima njihovih obožavatelja, trebali, ni manje ni više, postati i najveći rock & roll bend u svijetu.
Joe, Dinho & Thanos preselili su se u London s istim snom i slučajnim susretom trojice, sad već uspješnih glazbenika, pokrenula se nevjerojatna glazbena energija koja je postala temelj njihovog eksplozivnog zvuka već nazvanog “redefiniranjem bluesa”. S više od 200 tisuća slušatelja koji ih prate na radio stanicama i platformama za streaming te još više tisuća fanova koje su oduševili njihovi nevjerojatno snažni nastupi uživo, Five Points Gang brzo su izgradili reputaciju najuzbudljivijeg nadolazećeg blues benda u Velikoj Britaniji.
Momci su postali naširoko poznati po tome što uvijek guraju svoje nastupe do krajnjih granica i unatoč tome što nastupe završe okupani znojem, „izubijani” od stalne vožnje na cesti, ovi dečki su uvijek „žedni” za još akcije što će pokazati i nastupom u Gumi.
𝗧𝗵𝗲 𝗚𝗮𝗻𝗴 𝘀𝘂 𝗽𝗼𝘀𝘁𝗮𝗹𝗶 𝗻𝗮𝗷𝗽𝗼𝘇𝗻𝗮𝘁𝗶𝗷𝗶 𝘂𝗽𝗿𝗮𝘃𝗼 𝗽𝗼 𝘀𝘃𝗼𝗷𝗶𝗺 𝗶𝘇𝗻𝗶𝗺𝗻𝗶𝗺 𝗻𝗮𝘀𝘁𝘂𝗽𝗶𝗺𝗮 𝘂𝘇̌𝗶𝘃𝗼, 𝗼𝘀𝘁𝗮𝘃𝗹𝗷𝗮𝗷𝘂𝗰́𝗶 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗸𝘂 𝗯𝗲𝘇 𝗱𝗮𝗵𝗮 𝗱𝗼𝗸 𝘁𝗿𝗮𝘇̌𝗶 𝘇𝗮 𝗷𝗼𝘀̌.
Osim toga Five Points Gang je istinski internacionalan bend – kako su ih opisali u Londonu – “Velšanin, Grk i Brazilac ulaze u bar… i raznesu mjesto!”