Time: 8.30PM
Venue: Azimut
Country: Croatia
Don Antonio, talijanski trubadur, bivši član sastava Sacri Cuori, objavio je treće studijsko izdanje pod nazivom Colorama.

Colorama nas sve vraća instrumentalnoj glazbi, svemirskom zvuku, među talijansku filmsku glazbu, američke i afričke pustinje, granica i otkačenog folklora regije Emilija-Romanja.
Čak I prije objavljivanja, glazbu je preuzeo Netflix kao dio soundtracka njihove serije FORTUNE SELLER: A TV SCAM.
Colorama uzima najrazličitije zvukove svijeta, prikupljenih tokom godina na turneji, kreirajući snažan stilski predložak.
Prije nego što se svijet zaustavio 2020. Godine Don Antonio je više od desetljeća bio na turneji po SAD-.u, Velikoj Britaniji i kontinentalnoj Europi sa svojom sinematskom glazbom, prvo sa sastavom Sacri Cuori, a zatim kao Don Antonio sa pratećim bendom, također kao pratnja Alejandra Escoveda (njihova saradnja na ploči The Crossing također je dovela do gostovanja u emisiji This Morning na CBS televiziji, na televiziji BBC, emisiji Tiny Desk i drugima), Dana Stuarta iz Green of Red, Richarda Bucknera i drugih, kako na koncertima, tako i na albumima.
U međuvremenu, bio je bavio se komponiranjem muzike za filmove, dokumentarce i reklame, a čak se pojavio u talijanskoj seriji L’Alligatore.