Eva Braun (gosti: Autopark) @ Klub Route 66


Eva Braun @ Route 66, Novi Sad (foto: Dragana Zarić)Autopark sam poslušao na Jelen live-u u SKC 2009. godine i na Exit-u 2011. Stigao sam pred kraj nastupa Autoparka, ali u par pesama sam dobio isti lep utisak kao i u SKC-u nadasve zanimljivog i milozvučnog vokala pevačice i setnog alternativnog pop-a benda.

Mesto: Klub Route 66, Novi Sad
Vreme: 03. 12. 2011.

Prvi put sam poslušao Evu Braun na Exit-u 2008. godine, potom na Supernatural-u 2009.
Bend je koncertom u Route 66 pokazao svu energičnost, melodičnost {upotpunjenu novim članom benda na klavijaturama} i samozadovoljnost svoje muzike. Primetno je bilo kao i na koncertima Del Arno Band-a, Velikog Prezira, Darkwood dub-a da koncertna publika obuhvata generacije 70-tih, 80-tih i ono što raduje i 90-tih.

Svaka muzika koja obuhvata i sluša se u više generacija je u stvari vinska muzika. Takvoj muzici zub vremena daje neverovatnu pitkost te i lepu i kvalitetnu opijenost. Eva Braun je repertoarom od 32 pesme do bisa predočila publici sveukupan rad i odsvirala nekoliko pesama (mimo hitova) koje su ređe izvodili za svoju dušu. Kad bend na takav način pristupi koncertu publika i fanovi mogu da uživaju, a to se osetilo po gromkim aplauzima i feedback-u.

Lepo prolećno veče u sred decembra u Novom Sadu, što muzikom, što temperaturom!

Eva Braun @ Route 66, Novi Sad (foto: Dragana Zarić)

  • Autor: Vinko Babić
  • Foto: Dragana Zarić
(Visited 65 times, 1 visits today)