Šesti dan r:evolucije uz CeeLo Green-a na Exit rođendanu 28. juna i novi Exit m:ts telefon


ceelo_green_exit___01CeeLo Green, jedan od najpopularnijih glasova današnjice, nastupiće u okviru najveće rođendanske žurke festivala Exit.

Exit festival će proslaviti svoj 13. rođendan 28. juna na Trgu Slobode u Novom Sadu, uz soul kralja i neverovatnog dobitnika 5 Gremi nagrada. Ovim nastupom Exit praktično dobija i svoj šesti dan, koji će biti organizovan na trgu u Novom Sadu, i koji će biti bessplatan za sve posetioce.

Prvobitno planiran datum kada je jedan od najavljenih headlinera festivala trebalo da nastupi je 11. jul. Međutim, zbog ekskluzivnog ugovora sa „The Voice!“, američkom verzijom idola, pevač dua Gnarls Barkley primoran je da otkaže celokupnu julsku turneju. Snimanja novog serijala ove veoma popularne emisije, uslovilo je CeeLo Greena da ne nastupi ni na jednom festivalu koji je prethodno dogovoren za jul 2013.

Međutim, uz izuzetne napore organizatora festivala da održi obećanje dato publici i zahvaljujući velikom ugledu koji Exit uživa u svetskoj muzičkoj industriji, ovo je festival koji je dobio mogućnost drugog datuma za nastup tako velike zvezde. I ne samo drugi datum već i najlepši rođendanski poklon, koji će podeliti sa građanima zemlje i regiona. Pored CeeLo Greena, program će upotpuniti nastup Zemlje Gruva i Svi Na Pod. Ovo dešavanje će pored mnogobrojnih organizovanih zagrevanja u junu i julu, biti jedan veliki uvod za ono što nas čeka na ovogodišnjem R:Evolucionarnom Exit-u.

mt:s i Exit festival predstavljaju novi Exit mt:s postpaid paket sa Huawei festival edition telefonom, kao i veliko iznenađenje koje Exit priprema za proslavu svog rođendana. Telekom je odlučio da obraduje sve ljubitelje jednog od najboljih svetskih muzičkih festivala – Exit 2013, i uz posebno kreiran festivalski paket pokloni karte za sve dane festivala. Ljubitelje dobrog zvuka i zabave koji se opredele za mt:s Exit postpaid paket iHuawei Ascend G510 smart telefon, pored ulaznice za sve dane EXIT festivala, očekuje i unikatno dizajnirana Exit maska za telefon, kao i muzika sa EXIT label-a, najbolje festivalske fotografije, i drugi Exit multimedijalni sadržaji. Dodatno, uz najnoviji smart telefon od samo 1 dinar i odgovarajuću Mix Net tarifu, korisnici dobijaju bonus od 3 GB za prenos podataka u domaćem saobraćaju.

Petodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara sve do 1. jula do ponoći. Nakon ovog perioda, od 2. jula, cena ulaznice će iznositi 6.990 dinara i moći će da se kupi do 9. jula do ponoći. Od 10. jula cena ulaznice za sve dane iznosiće 11.990 din.

Trenutna promotivna cena jednodnevnih ulaznica od 2.490 dinara trajaće do 1. jula, do ponoći, a već od 2. jula cena za jedan dan na festivalu iznosiće 2.990 dinara. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplje, tako da je promotivni period prodaje idealna prilika za sve one kojima je Exit najlepši letnji period da dođu do svoje ulaznice na najlakši način.

Akcija za studente i srednjoškolce koji još uvek mogu da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinara, trajaće do 1. jula do ponoći.

(Visited 69 times, 1 visits today)