Erik Bardon u Beogradu 15. jula


eric_burdonErik Bardon (Eric Burdon), kojeg sa pravom nazivaju najboljim belim pevačem bluza svih vremena, nastupiće u Kombank areni, 15. jula.

Erik Bardon stvara i nastupa više od 50 godina, upisan je u “Rock and Roll Hall of Fame” 1994. godine, a magazine Rolling Stone imenovao ga je među 100 “Najboljih glasova svih vremena”.

Objavio je oko 50 albuma kao frontmen grupa The Animals i War kao i solo albuma.

Za njega se slobodno može reći da je doprineo oblikovanju rock and rolla. Veliki niz hitova, kao što su “House of the Rising sun”, “Don’t Let Me Be Misunderstood”, ”We Gotta Get Out of This Place”,“Monterey” i mnoge druge.Bardon je istovremeno nastupao sa “Animalsima” i osnovao funk grupu “War”, jednu od prvih multietničkih bendova, sa kojom se pojavio na vrhu top lista sa singlom “Spill the Wine”. Vremenom, Bardon se razvio i u cenjenog slikara i autora, glumio je u nekoliko filmova i napisao autobiografiju “Moj tajni život”.

Prošle godine 2012., objavio je album “Till Your River Runs Dry”.

Ulaznice za koncert umogu se kupiti po cenama od 1.900, 2.250, 2.500 i 2.800 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće SC kao i preko sajtova kombankarena.com i eventim.rs.

(Visited 70 times, 1 visits today)