Ben Caplan (CAN) @ Mixtape 5, Sofia


Venue: Mixtape 5

Location: Sofia, Bulgaria

Date: Dec 08 to Dec 08

Length: 21:00 – 23:30

Ticket Price: lv17


Alarma Punk Jazz Fest представя:
BEN CAPLAN [Халифакс, провинция Нова Скотия, Канада]
Live @ *Mixtape 5*, B-Side // 08.12.2020
special support: Dead Man’s Hat (acoustic)

Огромна рижа брада и още по-грамаден глас, пиано, китара, банджо, акордеони, кларинети, флейти,… разтърсващи песни за имиграцията, загубата, тъмнината, любовта, секса и отношенията на човека с Всевишния… Песни със стотици хиляди (а в някои конкретни случаи и милиони гледания в Youtube)…
…и петчленна банда, включваща:
Ben Caplan: Vocals, Guitar, Keys, Etc.
Taryn Kawaja: Melodica, Keys, Flute & Vocals
Jamie Kronick: Drums
Graham Scott: Keys, Accordion
Christian Dawid: Clarinet, Saxophone, Flute

Жанрът е някъде между прозренията и откровенията на Том Уейтс, добрата стара американска фолк музика, клезмер традициите, пренесени от Източна Европа в Новия свят и по-мръснишните и нерафинирани форми на джаза. Музика, която ви примамва, но и ви предупреждава да не вярвате на непознатите и да се пазите от тях, поддържайки ума си наточен и подръка като брадва в бараката (или направо под леглото).

Специалният откриващ сет е поверен на една изкючително подходяща жоанрово група, която добре познавате – Dead Man’s Hat (в акустичен дуо-вариант) – и на която ние от “Аларма” отдавна се възхищаваме, но досега все сме се разминавали във времето. Е, мометът дойде, макар и поотложен във времето…

БИЛЕТИ ще има онлайн в системата на ЕPAYGO – Билети и Събития на същия линк (който в момента не е активен) —>>> https://epaygo.bg/2017821642 и на касите на EasyPay в цялата страна ВЕДНАГА СЛЕД КРАЯ НА ПАНДЕМИЯТА И ОТВАРЯНЕТО НА ГРАНИЦИТЕ.

– 17 лв (предварителна продажба)
– 20 лв (в деня на концерта)

ВСИЧКИ БИЛЕТИ, закупени за първоначало обявената дата 31.03.2020, ВАЖАТ БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА.

Акo новата дата не ви устройва и желаете да върнете билета си, можете да ни пишете на alarmapunkjazz@gmail.com и ще го организираме в рамките на април 2020.

ВСИЧКИ, ЗАКУПИЛИ ВЕЧЕ БИЛЕТ, които решат да се възползват от него на новата дата 8 декември, ще получат и СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК от “Аларма”.

(Visited 2 times, 1 visits today)