Elsiane predstavili novi singl


Eksperimentalni simfonijski pop duo, Elsiane, otkriva nam prvi uvid svog narednog, petog po redu albuma sjajnim novim singlom “Sinai”, koji je objavljen širom sveta preko AntiFragile Music etikete.

Ovo označava početak nove ere za kanadski duo, uz saradnju sa Gremijem nagrađivanim producentom Dejvidom Botrilom (David Bottrill) (Piter Gejbriel, Tool, Muse) koji je pružio svoj talent i kreativnu viziju ovom projektu.

Intenzivan, ali obećavajući singl “Sinaj” odlikuje karakterističan, eterični glas Elsijan Kaplet (Elsieanne Caplette) koji lebdi nad dramatičnim orkestralnim elementima i moćnim perkusijama partnera Stefana Sotoa (Stephane Sotto).

Elsiane objašnjavaju značenje pesme: “Sinai” obuhvata dimenzije melanholične borbe i herojskog trijumfa, vodi vas na putovanje ka svetom mestu, slavnom i gracioznom i u miru sa sobom. Ova pesma posvećena je Stefanovom ocu koji nam je tokom godina bio neverovatan izvor inspiracije.”

O radu sa legendarnim Botrilom kažu sledeće: „Saradnja sa Dejvidom Botrilom obogatila je našu muziku i nas kao pojedince, a celokupno iskustvo sa singlom “Sinai“ izrodilo je nešto epsko, reprezentujući gde se nalazimo u sadašnjem trenutku na našem umetničkom putovanju. “

Dok nastavljaju da osmišljavaju fine detalje novog albuma sa Botrilom, članovi dua Elsiane uzbuđeni su što će muziku podići na novi nivo i ponovo redefinisati sebe.

(Visited 47 times, 1 visits today)