Elemental ponovo u Srbiji – koncerti u Beogradu i Novom Sadu


ElementalPopularni bend Elemental održaće dva koncerta pod nazivom „Vertigo – konačni obračun“ u Srbiji, u Beogradu 8. marta u Božidarcu i u novosadskoj SKCNS Fabrici 9. marta.

Elementalu će u oba grada podrška biti pančevački sastav Iskaz, koji su i pre godinu dana bili gosti Elementala na njihovom rasprodatom koncertu u Božidarcu.

Pored hitova „Priroda i društvo“, „Malena“, „Ljuljaj brod“, „Reži me“ sa još uvek aktuelnog i nagrađivanog albuma „Vertigo, tu je i pesma „Neustrašivi“, za koju je nedavno i snimljen spot, a nakon MTV premijere, za manje od nedelju dana na jutjubu ga je pregledalo skoro 11.000 fanova Elementala.

Ulaznice za ove koncerte su u prodaji od 15. februara po ceni od: 800 dinara u pretprodaji, a 1.000 dinara na dan koncerta za beogradski nastup zakazan za 8. mart u Božidarcu u 21h (prodajno mesto: prodavnica ploča Pinball Wizard Redcords, TC Eurocentar, i Felix Shop, TC Sremska, Beograd), odnosno 600 dinara u pretprodaji, a 800 dinara na dan koncerta za nastup zakazan za 9. mart u 21h u novosadskoj Fabrici (prodajno mesto: Mungos CD Shop, Zmaj Jovina 2, Novi Sad).

  • Foto: Nevio
(Visited 104 times, 1 visits today)