Električni orgazam u Domu omladine


Eletrični orgazam (Foto: Boris Vezmar)„To što vidiš to i jeste“ je naziv novog albuma koji će Električni orgazam promovisati 9. decembra u velikoj Sali Doma omladine od 21h. Ovaj album je već dobio sve pohvale i pozitivne kritike, a ujedno je i jedan od najprodavanijih albuma za ovih 30 godina koliko postoje.

Frontmen benda, Srđan Gojković Gile najavljuje poseban ugođaj za sve svoje verne fanove i kao specijalnog gosta najavljuje velikog prijatelja ovog vodećeg rock benda u Srbiji, Nikolu Čutrila Čuturu koji je već letos nastupao na nekoliko koncerata sa Električnim orgazmom, a u Domu omladine će otpevati 2-3 pesme zajedno sa njima.

Povodom ovog velikog koncerta Srđan Gojković Gile je izjavio: „U petak smo u Domu omladine u Beogradu i jako se radujemo. To će biti poseban koncert i za nas i za naše fanove. Mi nismo imali solistički koncert u Beogradu od februara 2007, kada smo promovisali „Breskve U Teškom Sirupu“. Sviraćemo 6 pesama sa novog albuma, a malo smo izmenili i ostatak repertoara. Vratili smo neke pesme koje nismo svirali od 2004. godine, kao na primer „Bejbe Ti Nisi Tu“, „Debela Devojka“, „Da Si Tako Jaka“… A ovo će biti i naš najduži koncert u Beogradu ikada. Sviraćemo puna 2 sata!“

Karte za ovaj po svemu sudeći veliki i spektakularan koncert su u prodaji na blagajni DOB po ceni od 850 dinara. Svi oni koji ne dođu u Beograd, imaće priliku da ih čuju i u nekim drugim gradovima jer Električni orgazam trenutno ima vrlo uspešnu turneju po našoj zemlji.

„Mi smo jako zadovoljni kako turneja po Srbiji ide. Krenuli smo od Inđije, pa smo bili u Požarevcu, Kragujevcu i Jagodini. Posle Beograda imamo još Rumu 23. 12. pa nastavak turneje sledi 2. i 3. februara 2012. godine kada nastupamo u Nišu. Vikend posle toga je rezervisan za Bečej i Novi Sad“ izjavio je Gile.

Ali to nije sve. Električni orgazam priprema nam i veliko iznenađenje, i to posle nove godine u vidu dva nova muzička izdanja. U saradnji sa Dallas Records izdaće novo, duplo, vinilno izdanje sa neobjavljenom bonus pesmom i dupli multimedijalni CD (delux edition) koji sadrži četiri snimljena spota za pesme „Nemaš nikom ništa da daš“, „Mister Ministar“, „Ti to možeš“ i „Bliži Suncu“, te nekoliko do sada ne objavljenih „živih“ snimaka, kao i potpuno novu pesmu „Sedam dana (Je nekad dovoljno)“, kao i single-edit verzije prvih pet singlova sa albuma „To što vidiš to i jeste“.

(Visited 30 times, 1 visits today)