Ekskluzivni nastup Masima Savića u BitefArtCafe-u


MassimoSavicNavikli smo da tradicionalno u pesmama Massima Savića uživamo pred Novu godinu u Sava centru, a od sada možemo reći da ćemo svakog leta tradicionalno imati priliku da ga poslušamo u malo intimnijoj atmosferi, uz flašu dobrog vina, u srcu Beograda na Kalemgdanu, u klubu BitefArtCafe Summer stage.

Renovirana letnja scena kultnog prestoničkog kluba BitefArtCafe ove godine podigla je i postavila nove granice pa je posle fantastičnog nastupa Rundek Cargo tria i zatim potpuno neočekivanog Zvonka Bogdana na red došao i Massimo Savić.

Oduvek rado viđen u Beogradu ovaj umetnik prirediće jedinstveno tročasovno muzičko putovanje. Podsetiće vas na svoje stare hitove, ali i podeliti sa vama i svoje najnovije pesme. Dolazi sa bendom, u punom sastavu tako da ni jedan detalj neće izostati.

Ovaj koncert pred daleko manjim auditorijumom nego uobičajeno, u intimnoj atmosferi letnje scene BitefArtCafea održaće se u petak 06.jula, od 22h. Cena karata u predprodaji: 1200-1700din a na dan koncerta 1700-2200din.

(Visited 50 times, 1 visits today)