Ekskluzivna svjetska premijera novog spota grupe Linkin Park


Linkin ParkLinkin Park po treći put potpisuje glavnu stvar u filmu Transformers.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo novi singl „Iridescent“ benda Linkin Park, koji možete premijerno pogledati samo na regionalnom MTV kanalu u petak, 3. lipnja, u 18 sati.

Singl „Iridescent“ je ujedno i naslovna stvar nastavka Transformers serijala „Dark of the Moon“. „Pjesma „Iridescent“ je oduvijek bio pun pogodak kada sviramo uživo, pa smo oduševljeni što je Michael Bay, redatelj filma, odlučio uvrstiti ovu stvar u treći nastavak Transformersa“, propćili su članovi benda.

„What I’ve Done“, prvi singl s albuma „Minutes to Midnight“, je pronašao svoje mjesto na soundtracku prvog dijela filma o Transformersima iz 2007. godine. Bend je također surađivao i sa poznatim kompozitorom Hansom Zimmerom na muzici za drugi film u serijalu Transformers: Revenge of the Fallen.

„Prije par mjeseci sam se čuo s Michelom Bayom koji je htio prodiskutirati mogućnost nastavka suradnje i na trećem filmu iz razloga što smo zaista uživali na radu u prethodna dva dijela. Jedna pjesma se odmah izdvojila. Još od prvog izvođenja „Iridescent“ pred publikom , pjesma je postala hit. Za potrebe filma napravili smo novu, malo kraću verziju pjesme, koja već kruži internetom, a spot će potpisati Joe Hahn„, izjavio je Chester Bennington, pjevač benda.

Ekskluzivna svjetska premijera novog spota grupe Linkin Park, petak 3. lipnja u 18:00

(Visited 51 times, 1 visits today)