EKG predstavio novi singl „Sama“


ekgElectric Kinder Garden ili skraćeno EKG ovih dana predstavio je novi singl “Sama”.

Bend je nastao 2004. godine, kada su članovi benda bili još tinejdžeri, da ne kažem deca, te otuda i ideja za ime benda. Od tada do danas u postavi benda su se dešavale određene promene, a mnogima su ovi momci poznati kao učesnici emisije “Rat bendova”. Prošle godine su izbacili singl “Jednom ću ti vratiti sve”, što je zapravo obrada pesme benda Wig Wam, a sada je pred nama autorska stvar “Sama”.

Pesma je snimana u kragujevačkom studiju „Audiodesign”. Produkciju je radio Ivan Ilić. Tekst pesme i muziku napisao je pevač benda Predrag Pavlović. Aranžman je zajednički odradio ceo bend.

“Hteo sam da napravim neku pesmu po uzoru na muziku koju volim, pustio sam demo snimak drugarima iz benda. Njima se svidela pesma i rešili smo da je snimimo. Inače, ove i još neke naše autorske pesme, izvodimo već neko vreme na koncertima. Sada kreće sezona moto skupova, pa se unapred radujemo promociji naših pesama. Već imamo ponude za neke moto skupove po ex-Yu republikama.
Trenutno radimo na novom materijalu. Svako od nas ima neke ideje, pa ćemo uskoro da se posvetimo sklapanju novih pesama. Sledeća pesma koju ćemo snimiti je malo žešća. Želimo da ispoštujemo i tu stranu nas i naše muzike, pošto smo mi Hard ‘n’ Heavy bend. Najverovatnije će ta stvar biti i u malo modernijem maniru.” – izjavio je za naš portal Predrag Pavlović.

(Visited 71 times, 1 visits today)