Ejmi Vajnhaus nastupa na Kalemegdanu oko 22.30


Amy WinehouseBritanska pevačica Ejmi Vajnhaus nastupiće na Kalemegdanu u subotu oko 22.30 sati, posle nastupa regionalnih bendova i pre nastupa Mobija, saopštio je danas organizator koncerta „Avalon produkcija“.

Ejmi Vajnhaus je trebalo da nastupi pola sata posle ponoći ali je pevačici to bilo prekasno za nastup, zbog čega je zamenjen termin sa Mobijevim nastupom.

Pre Ejmi Vajnhaus, nastupiće regionalni bendovi “Elemental“, “Zemlja gruva“ i “Bei The Fish“, a organizatori procenjuju da će ceo muzički program na Kalemegdanu trajati oko 8 sati.

Ulaznice za koncert Ejmi Vajnhaus i Mobija koštaju od 3.300 dinara za Parter 2, 3.800 za Parter 1 i 4.500 za Fan Pit i prodaju se na blagajni Beogradske arene, Bilet centra, u tržnom centru “Ušće“ i širom Srbije putem lanaca knjižara “Vulkan“ i “Delfi“.

Organizatori očekuju da će koncert videti oko 20.000 ljudi.

Prethodnih nedelja pojavila su se strahovanja da bi popularna pevačica možda mogla da otkaže koncert u Beogradu, kojim počinje njena evropska turneja, zbog odlaska na rehabilitaciju u London, ali su organizatori to demantovali.

Pevačica, koja godinama ima problem sa drogom i alkoholom, završava rad na trećem albumu i publika u Beogradu će možda biti u prilici da čuje njene nove pesme.

(Visited 27 times, 1 visits today)