Edi Veder se pridružio Piteru Gebrijelu i Stingu na koncertu u Sijetlu


eddie-vedderJedna od zanimljivijih turneja ovog leta, svakako je zajednička turneja Pitera Gebrijela (Peter Gabriel) i Stinga (Sting) pod nazivom Rock Papper Scissors. Dva mužičara nastupaju zajedno na sceni sa svojim bendovima i naizmenično izvode obrade pesama. Iako ovo već dovoljno zanimljivo zvuči, fanovi u Sijetlu su dodatno bili oduševljeni kada im se na secni pridružio Edi Veder (Eddie Vedder) iz sastava Pearl Jam

Tokom nastupa u Key Areni Gebrijel i Sting su publiku iznenadili dolaskom Vedera tokom Stingovog izvođenja pesme Driven To Tears koji se frontmenu sastava The Police pridružio tokom izvođenja ove pesme. Veder i Stng su zajedničkim skokom u vazduh završili pesmu.

Ali Edi Veder se nije zaustavio tu, nakon Stingovog izvođenja pesme Fragile, Veder se pridružio Piteru Gebrijelu tokom izvođenja pesme Red Rain. Tokom nastupa, Veder se nalazio na samom centru bine, dok ga je Piter Gebrijel sa strane pratio na klaviru. Kada su završili pesmu, Edi se pozdravio sa Piterom Gebrijelom i otišao sa bine ostavljajući oduševljenu publiku iza sebe.

(Visited 505 times, 1 visits today)