Džoni Štulić: Ne sećam se “Parnog valjka”


Džoni ŠtulićDžoni Štulić, poznati muzičar, uključio se pre niki dan u radio program jedne hrvatske radio stanice. Naime, voditelj ga je pozvao i zamolio da prokomentariše 35 godina muzičke karijere grupe “Parni valjak” u kojoj je u jednom kratkom periodu, pre nego što je osnovao “Azru”.

– Sve sam to zaboravio. Nemam šta da pamtim, puno sam ljudi u životu sreo i gledao, to spada u rok službe. Nemam pojma i ne priča mi se o tome – rekao je kratko Štulić, koji je navodno ukupno dve nedelje bio član “Valjka”.

Zagrebačka grupa “Parni valjak” proslavila je juče 35 godina od prvog koncerta koji je održala u beogradskoj “Hali sportova”. Aki Rahimovski, frontmen sastava koji je nedavno nastupio u “Beogradskoj areni” izjavio je da Štulić tada nije bio dovoljno dobar muzičar.

– Lepe stvari me vežu za Džonija. Ne čujemo se i poštujem njegovu želju da ne bude u kontaktu s ljudima odavde. A znate li zašto nije ostao u “Parnom valjku”? Zato što zaista nije znao da svira! – rekao je kroz osmeh Aki Rahimovski za “Blic”.

{youtube}evfcSHSNWNQ{/youtube}

Autor: A. L.

(Visited 99 times, 1 visits today)