Džo Koker u maju ponovo u Beogradu


Joe CockerDžo Koker (Joe Cocker) ispunio obećanje dato Beogradu – dolazi ponovo, u maju u Arenu.

„Videćemo se ponovo“, rekao je čuveni muzičar Džo Koker beogradskoj publici pre četiri godine. I ispuniće obećanje!

Koker će ponovo nastupiti u Beogradskoj areni 29. maja 2011. godine, najavili su danas organizatori, a već su određene i cene karata.

Karte će biti u prodaji od 31. decembra po cenama: 2.900, 3.300, 3.500, 4.000, 4.500 i 4.900 dinara.

Mogu da se nabave na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Tržni centar „Ušće“, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, Gigstix Novi Sad i preko sajta www.arenabeograd.com i www.tickets.rs

Istina, nije baš najsrećnije vreme da se izdvoji taj novac za koncert, jer treba kupiti i poklone, ali verovatno imate nešto „u šteku“. Ili ako nemate, štedite, jer ćete ponovo moći da čujete rok klasike poput: „When the Night Comes“, „Unchain my Heart“ i „You Can Leave Your Hat On“, „N’oubliez Jamais“, “Feelin’ Alright“ ili balade „Up Where we Belong“ i „You are so Beautiful“…

Ovako je bilo novembra 2007. godine

{youtube}bF3Ldus2CTc{/youtube}

Džo Koker (66) je izdao 21 studijskih i četiri albuma sa koncerata. Prodao je na milione albuma i ima mnogobrojne hitove. Nagrađivan je Gremijima, Zlatnim Globusom i Oskarom!

Pre više od tri godine od britanske kraljice Elizabete Koker je dobio orden Britanske imperije za doprinos u oblasti muzike.

Pored toga što će na novoj turneji promovisati nov album „Hard Knocks“, za publiku sprema neka iznenađenja.

„Postoji par pesama koje su jako uspešne i neizbežne na živim nastupima. Naravno da uvek izvodimo ‘You can Leave your hat on’ i ‘Unchain my Heart’ ali sada želimo da uradimo mali miks na sredini koncerta koji će da uključi i stare pesme kao što su ‘Simple Things’ i ‘Tonight'“, kaže Koker.

(Visited 72 times, 1 visits today)