Džejms Blant izdao singl i najavljuje album


Britanski muzičar Džejms Blant (James Blunt) objavio je novi singl, a u najavi je i novi album.

Džejms Blant je objavio singl „Bonfire Heart“ , akustičnu numeru sa malo bržim ritom, pop rok žanra što je karakteristično za rad ovog muzičara. Nakon tri objavljena albuma Back to Bedlam (2004.), All the Lost Souls (2007.) i Some Kind of Trouble (2010.).

Džejms Blant će ove godine izdati i svoj četvrti album. Album bi trebalo da izađe u oktobru ove godine, a zove se Moon Landing.

Producent je Tom Rotrok (Tom Rothrock) koji je radio sa muzičarima kao što je Moby, Foo Fighters, Beck. On je takođe radio i na debi albumu Džejmsa Blanta. Za muzički web magazin contactmusic.com Džejms Blant priča o svom albumu: „Ovo je više lični album, i  takođe predstavlja vraćanje na osnovne stvari u muzici. Takođe se radi o meni i Tomu, producentu, koji nalazimo gde je priča albuma počela a gde smo sada.

Na svom web sajtu Džejms piše: „Ovaj album zaista prelepo zvuči, i u njemu ima samoće, traganja, trajanja.Puno ljubavi je uloženo u rad na ovom albumu, i sada kada ga slušam ne mogu biti srećniji kako zvuči.“

Ovo je trejler za novi album:

(Visited 127 times, 1 visits today)