Duga noć bez sna… 30. marta u Domu Omladine


BabeKultna grupa Babe vraća se na scenu posle 13 godina. Nastupiće u okviru trećeg po redu festivala “Long Night”, koji organizuje koncertna agencija “Long Play”.

Babe se vraćaju u pravo vreme. Noć koja se skraćuje na račun dužeg prolećnog dana biće produžena za veliki užitak – Žika Milenković i Babe ponovo su na sceni!

Dvadeset godina od objavljivanja prvog albuma “Slike iz života jednog idiota”, posetioci “Long Night” festivala imaće priliku da ponovo osete iskrenu, buntovničku priču sa margine. Babe su bile “underground” čak i kada su osvajali vrhove top lista 90-ih godina. “Noć bez sna”, “Da te vidim golu”, “Ko me ter’o”… neke su od pesama koje su menjale scenu i pomerale granice tabua.

Babe“Babama je uvek bilo najvažnije da se svi dobro zabavimo, i mi i publika. Vratili smo se da to sada opet uradimo kako valja, da bude dobro raspoloženje, uz čvrstu ritam sekciju i prangijanje gitara”, kaže Žika. Svi koji su ikada provodili noći uz Babe, imaju dovoljno razloga da izaberu ludu dozu sreće i tuge između sna i jave.

Ulaznice za “Long Night” festival se mogu kupiti na blagajni Doma Omladine, i preko mreže Eventim. Cena je 1500 dinara. Pored Baba, 30. marta nastupiće Partibrejkersi, Jinx, Čovek bez sluha, Dječaci i mnogi drugi.

(Visited 88 times, 1 visits today)