Duca Aradski & Happy Hippy Band – ekranizovali Jedan Dan


duca_aradskiNovosadski melodik pop-rok bend Duca Aradski & Happy Hippy Band, objavio je juče na svom Jutjub kanalu spot za pesmu „Jedan Dan“.

Njihov istoimeni debi album sa 12 pesama, nedavno je izdat na domaćem tržištu, koji je objavila izdavačka kuća „Vojvodina Music“ Baneta Krstića.

Osim dve pesme, materijal je sniman u studiju neumornog Komadant Adama, koji je pored Duce Aradskog bio i producent na albumu, a bio je zadužen i za post produkciju.

Spot za „Jedan dan“, u kojem se pojavljuju kao glavni likovi dve lepe devojke u isto tako lepom okruženju prirode i ljubavi, sniman je na „Đavi“ jednog subotnjeg poslepodneva u julu mesecu ove godine.

Članovi benda posebno se zahvaljuju: Teodori, Heleni, Kuksu, Komandant Adamu, Kemsiju, Sanji, Zeki, koji su bili akteri u njemu.

Pesma je ljubavna, emocija kojom je otpevana prekrivena je čistim i nežnim, donosi je klavirsko otvaranje, a onda prava svirka, lagana, izuzetno uklopljenog glavnog i pratećih vokala sa preuzimanjem vođstva svakog od instrumenata.

„Jedan dan, jedan dan,
samo jedan, meni je dovoljan.
Jedna noc, nezna kao dodir tvoj,
za mene je sve.“

(Visited 62 times, 1 visits today)