Drugi Format izdao album prvenac


sfgNovosadski sastav Drugi Format izdao je svoj prvi album pod nazivom Veće od života“.U nastavku teksta pročitajte nešto više o albumu i preslušajte ga.

Na albumu se nalazi 9 pesama, 3 su snimljene prošle godine, a ostale od juna do avgusta ove godine. Snimano je u studiju „ Komandant Adam“  u Sremskoj Kamenici.  Na albumu su radili svi članovi benda. Ekipa Rock Svirke popričala je sa Nikolom , frontmenom benda.

Rock Svirke: Pomenuo si da imate i goste na albumu, reci mi ko je u pitanju?

Nikola: „Imamo dosta gostiju. Kao prvog pomenuo bih Deana Cleu, našeg jako dragog prijatelja iz Splita, sa kojim smo otvorili album jednom optimističnom heavy pesmom . Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njim. Takođe tu je i Aleksandar Gabrić iz čuvene novosadske grupe Griva, Nebojša Minić iz legendarnog Kerbera, naš dragi drugar i saborac basista Dejan Zec, violinista Slavko Kodžopeljić, i prateći vokali Anđelija Miljković i Anđelija Petrevski “.

Rock Svirke : Gde se može preuzeti album?

Nikola : „ Za sada smo okačili linkove da se pojedinačno preuzmu pesme sa soundcloud-a ili kompletno sa rapidshare-a, a uskoro bi trebalo da počne sa radom i nas zvaničan sajt pa će i tamo biti free download. Uskoro očekujemo i zvanična izdanja albuma, trenutno je u procesu štampanja, i moći će da se naruče i kupe na našim svirkama“.

Rock Svirke : Snimili ste jedan spot sa novog albuma, kada možemo očekivati njegovu premijeru?

Nikola: „Prvi spot očekujemo za nekih desetak dana,trenutno je u fazi montaze“ .

Rock Svirke : Planirate li koncertnu promociju albuma?

Nikola : „ Sa svirkama počinjemo odmah, prva na rasporedu je 20. septembra u Shamrock Bar-u u Novom Sadu, i tamo će svi koji žele moći da kupe cd“ .

Presušajte i skinite album prvenac benda Drugi Format.

(Visited 166 times, 1 visits today)