Drugi doček u klubu Route 66


the_giftU nedelju 13.01. u popularnom novosadskom klubu Route 66 možete očekivati odličan provod uz  kaver bend The Gift.

Ova petorka, izvodeći edukativni muzički sadržaj, britanski rokenrol 80-ih i 90-ih, donosi srpskoj publici autentičan scenski nastup baziran na plesnim pokretima velikih muzičkih ikona.

Na ovim prostorima najzad se, sem pukog sviranja ili „skidanja” pesama, moglo osetiti nešto malo više magije u muzici. Insistiranje na interakciji s auditorijumom, prisnosti koja istovremeno šokira prisutne lascivnim i grotesknim pokretima, probijanjem barijere stage-a, čestim silaženjem u publiku, i najzad, fizičkim dodirom sa slobodnijim fanovima koji se odlično provode.

Evo šta vam članovi benda poručuju:

„Mi smo tu za vas da produzimo Glamuroznu atmosferu, a pored puno Bowia ocekujte da cemo da przimo Depeche, Radiohead, Pulp, Morrissey, The Cure, Joy Division, Coldplay and many more. Kao nosioci Glam rocka uvek predlazemo svojoj publici da stave šljokice, perje, tamne i bright detalje, i da ponesu novogodisnji spirit koji ce se zamutiti u magiju samog benda……..Vidimo se:)

Kao gost The Gift-a nastupiće
Inviere (Alt Clubbing) New Wave/Post punk

Ulaz će se naplaćivati 300 dinara.

(Visited 43 times, 1 visits today)