Domaći bendovi na maloj bini „Jelen pivo live“ festivala


Sastavi Melodrom, Euforia, Flip Out, Autopark, Virvel, Slaptrap, Trance Balkan Desorganisation, Nikad dosta, Šinobusi, Popečitelji, Bo i Irfan Muertes nastupiće na „Jelen pivo live“ festivalu, na maloj sceni.

Program na maloj sceni odvijaće se paralelno sa programom na glavnoj festivalskoj bini koja je smeštena u Velikoj Sali SKC-a. Podsetimo, 18. septembra u Velikoj sali nastupiće The Fall, Heavy Trash, Obojeni program, Žene Kese, kao i Kanda Kodža i Nebojša, dok 19. septembra nastupaju The Rakes, Echo & The Bunnymen, Eva Braun, Nežni Dalibor i Veliki prezir.

U galeriji SKC-a oba dana festivala biće premijerno prikazan film o novosadskom sastavu Boye, a dokumentarni film „Prvi pravi ženski zvuk“ autorke Brankice Draković govori o novosadskoj rok grupi Boye, koja je početkom osamdesetih oživljavajući žensku liniju duha u jugoslovenskom rokenrolu, sa punom svešću o vrsti muzike za koju se opredelila izborila svoje mesto na do tada isključivo „muškoj“ sceni i nametnula se kao jedna od originalnih i osvežavajućih muzičkih pojava.

Ulaznice za predstojeći „Jelen pivo live” festival, nalaze se u prodaji na blagajni Studentskog kulturnog centra i Eventim prodajnim mestima, kao i na sajtu www.eventim-yu.com po ceni od 1.200 dinara za jednodnevnu i 2.000 dinara za komplet. Od ponedeljka, 14. septembra, ulaznice će se prodavati po ceni od 1.600 dinara za jednodnevne i 2.600 dinara za komplet. Broj kompleta ulaznica je ograničen i u prodaji se nalazi još samo 100 kompleta karata.

Autor: E. B.

Izvor:

Blic Online

(Visited 79 times, 1 visits today)