Događaj dana u srcu Šumadije – Čovek bez sluha


Čovek bez sluha - ChBSChBS – bend koji nekako sasvim slučajno pratim od kako postoje. Pre mnogo, mnogo godina, kad sam bila bezbrižna tinejdžerka slušala sam ih po prvi put na festivalu u pokušaju „Šta je brže ili vrabac“. Tada su u svom sastavu imali i saksofonistu i zvučali su veoma dobro, danas zvuče još bolje i definitivno zaslužuju etiketu koja im je dodeljenja – šumadijski Ramonsi.

Novi album pod nazivom „Događaj dana“ izdali su za Long play records, a povod ovog teksta je koncertna promocija albuma u njihovom rodnom mestu Kragujevcu. Koncert je zakazan za 04. novembar u Domu omladine sa početkom u 21h. Karte su u pretprodaji 300 dinara, a na dan koncerta 350. Na koncertu će svirati i bend Za Dž iz Čačka i Crveni karton iz Kruševca.

Album je objavljen u junu ove godine,a već je urađen i spot za pesmu „Gotovo je“. Na albumu se nalazi i pesma „Nebeski bend“ koju su posvetili Tošetu Proeskom. Još neke pesme koje su već osvojile publiku su „Superheroj“ i „Upomoć“. Ne sumnjam da već znate i ostale pesme sa albuma tako da ostaje vam samo da ubeležite u tefter ovaj datum i da budete svedoci Događaja dana u srcu Šumadije.

{youtube}FG9NSWk_wzA{/youtube}

(Visited 74 times, 1 visits today)