Divlje jagode – novi singl i spot


Divlje jagodeDivlje jagode predstavljaju novi singl i spot za pesmu „Ne, nisam ja“.

Nakon 30 godina vrlo uspešne karijere, 11 albuma, milionske prodaje nosača zvuka i jednih od najlepših rok balada „Krivo je more“, „Ne želiš kraj“, „Jedina moja“, te legendarnih pesama „Zauvjek tvoj“, „Motori“, „Kap po kap“, „Marija“ kultna grupa Divlje jagode predstavlja novu pesmu pod nazivom „Ne, nisam ja“.

Za pesmu je u Sarajevu na lokaciji Ajfelov most snimljen spot za koga je zaslužna produkcijska kuća Gotiva. Kao reditelj se potpisuje Muris Beglerović.

To je ujedno i najava dugoočekivanog novog studijskog albuma koji bi se trebao pojaviti do kraja maja ove godine. Kako bi novi hit singl predstavili u što boljem svetlu, Croatia Records je nedavno objavila kompilaciju pod nazivom „Love collection“ na kojoj se nalazi 17 ljubavnih pesama Divljih jagoda uključujući i aktuelni singl „Ne nisam ja“.

„Čini mi se da je pjesma „Ne, nisam ja“ u dobroj mjeri radiofonična, prilično je ‘cachy’ (lako se pamti) i mislim da ima sve one fine začine kako bi ovo slatko od jagoda bilo jako ukusno i moglo se konzumirati u svakoj prilici. Naravno, konačan sud, kao i uvjek do sada će donijeti publika.“ – pojasnio je autor i gitarista grupe Zele Lipovača.

Grupa se uskoro sprema na veliku turneju po Australiji, a potom ih čekaju koncerti po Hrvatskoj i regiji.

(Visited 95 times, 1 visits today)