Divlje Jagode gostuju 30. 08. 2012. na letnjoj terasi Hemingway bara


Divlje JagodeKultna grupa Divlje Jagode nakon više godina ponovno dolazi u Split. Kao i svaki put do sada, biće to pravi letnji spektakl za sve poklonike ovog banda sa čijim su neprolaznim hitovima rasle mnoge generacije.

Preko 30 godina briljantne karijere, 11 albuma, milijunske naklade i pesme kao što su: „Zauvjek tvoj“, „Divlje jagode“, „Marija“, „Kap po kap“, „Ne želiš kraj“, „Motori“, „Dobro došla ljubavi“, „Zvijezda sjevera“, „Let na drugi svijet“, „Jedina moja“, „Krivo je more“ sigurno su dovoljan razlog da dođete i uživate na koncertu.

Nakon hit singla „Ne nisam ja“, predstavljenog početkom ove godine, frontmen, gitarista, autor i osnivač banda Zele trenutno radi na novom studijskom albumu, koji bi trebao biti objavljen najkasnije do kraja ove godine.

Na novom albumu gostovaće više pevača, kako iz regije, tako i iz inostranstva.

Evo što o ponovnom susretu sa splitskom publikom frontman i osnivač Divljih Jagoda, Zele Lipovača kaže: „Ako je istina da umjetnost treba vremena da bude cijenjena (Art takes time to be appreciated) onda nekako ima smisla kazati da su pjesme ‘Krivo je more’ i ‘Jedina moja’ vremenom postale dio opće kulture na našim prostorima.“

Dražen Vega @ Route 66, Novi Sad

Kao uvertira u pravu hard rock poslasticu nastupiće splitsko-zagrebački heavy metal band Dražen Vega.

“Dražen Vega” je novi bend Dražena Markotića, dugogodišnjeg frontmena splitske heavy metal grupe “Vega”, koji prvi put nastupa u Splitu.

Prošle godine izdali su novi album „Krvarim od zabluda“. Nakon izvrsnog prijema kod fanova usledila je turneja po severu Hrvatske i po Srbiji. Odlična reakcija publike otvorila im je mnoga vrata za sledeće turneje.

Dražen Vega donosi gothic rock stil prožet dubokim tekstovima i baladama.

Početak koncerta je u 23 sata, a ulaznice možete kupiti po ceni od 50 kuna na dan koncerta na ulazu Hemingway bara.

(Visited 28 times, 1 visits today)