Disciplin A Kitschme u novosadskoj Fabrici


Disciplin A Kitschme @ SKCNS Fabrika, Novi SadLegendarni beogradski sastav Disciplin A Kitschme, 5 godina nakon svog poslednjeg samostalnog koncerta pred novosadskom publikom, održaće koncert u Fabrici u petak 9. marta 2012, u organizaciji SKC-a iz Novog Sada.

„Osim nastupanja na Exit-u, Love Fest-u i učestvovanja par puta u akcijama bodrenja mladih da izađu na izbore, poslednji put u NS smo svirali svoj samostalni koncert pre 5 godina, te smo se stoga uželeli takvog događaja, a nadamo se i novosadska publika takođe.“ – kaže lider grupe Koja.

Ovaj koncert u Fabrici ujedno je i promocija albuma „Uf!“, koji je prošlog leta objavljen prvo kao skraćeni free download na Exit Label-u, a zatim u punoj verziji na CD-u (PGP RTS, Crorec) i kao vinilno izdanje za beogradsku etiketu Odličan Hrčak.

„Neke od pesama sa albuma „Uf!“ smo već promovisali na prošlogodišnjem Exit festivalu (nastupi na Exit Music Stage-u i Main Stage-u), no to su bili kraći festivalski nastupi i zato je ovo sada temeljna i konačna promocija albuma u Novom Sadu. Naravno, nećemo zaobići ni ostale faze opusa Discipline kičme.“

SKCNS Fabrika će u petak 9. marta biti otvorena od 21h, a kao gosti na koncertu nastupiće alternativna rock-funk postava iz Stare Pazove „16OSAM 23“.

Cena karte je 600 dinara u pretprodaji (CD šop Mungos, Njegoševa 14), a 800 dinara na dan koncerta.

(Visited 52 times, 1 visits today)