Disciplin A Kitschme koncertom u Gun Club-u u četvrtak 13. 01. 2011. podržava akciju “Sačuvajmo Akademiju!”


Disciplin A KitschmeDisciplin A Kitschme, zajedno sa klubom Gun Club-om, u kojem nastupa 13.januara, odlučila je da u znak podrške akciji potpisivanja peticije (koja se odnosi na odluku Privrednog suda u Beogradu o iseljenju čuvenog beogradskog kluba “Akademija”), za sve potpisnike peticije prilagodi cenu karte za svoj nastup u četvrtak.

Disciplinu kicme i Akademiju veže višedecenijska saradnja, mnogobrojni nastupi, dokumentovani na živom albumu Disciplina kičme: “Najlepši hitovi!Uživo!” iz 1986. i EP “Dečija pesma”(1987), kao i na Kojinim jam-session izletima “Beogradska prevara uličnog i nadzemaljskog sjaja” (uz Kostu Bunuševca, 1990) i skorašnjem “Fank-I-Lastiš Crnog Zuba”.

Svako ko potpiše peticiju “Sačuvajmo Akademiju” ili u kafeu Šikarica (Skadarlija) ili na netu http://www.petitiononline.com/AKDMBG/petition.html , kao i direktno u klubu Akademija (Rajićeva 10), moći će da kupi kartu za koncert Disciplin A Kitschme 13. 01. po ceni od 1000 dinara u pretprodaji u kafeu Šikarica, a na dan koncerta na vratima Gun Club-a za 1200 dinara.

Svi potpisnici peticije koji su kupili karte do sada, mogu da povrate razliku od 200 dinara u kafeu Šikarica.

Gun Club se nalazi u Miloša Pocerca 10 i u četvrtak 13. januara će biti otvoren od 22:30.

(Visited 69 times, 1 visits today)