Dik O’braz ugostio Seju Sexona u spotu „Djevojka iz Samobora“


Dik o'braza feat. Sejo Sexon - Djevojka iz SamoboraZa drugi singl sa povratničkog albuma samoborskih Dik o’braza momci su odabrali pesmu „Djevojka iz Samobora“ na kojoj im se pridružio legendarni Sejo Sexon iz Zabranjenog Pušenja.

Koliko su „kotlovina i ćevapi“ u prirodnoj simbiozi kada se veseli na ovim prostorima potvrdili su nam Sejo Sexon i Dik O’braz. „Djevojka iz Samobora“ je pesma koja o ljubavi progovara na malo drugačiji način, pa je i spot za nju napravljen tako da prikaže kako glamur i džet set doživljavaju samoborski rokeri.

„Djevojka je skladba o pravim vrijednostima, rodoljublju, obiteljskim i dobrosusjedskim odnosima, dakle izuzetno je aktualna u ovom osjetljivom trenutku našeg društva“, rekao je Lobić, vokal i bas gitara Dik O’braza.

„Snimana je u Cladyu, filmskom gradu u blizini Samobora. Nastojali smo što manje koristiti CG i specijalne efekte pa su sve opasne scene odglumili kaskaderi i pravi glumci,“ nadovezao se Igor Ferderber, autor video spota.

Sejo Sexon pohvalio je kasting, a „Djevojka iz Samobora“ mu je zamirisala na hit već u studiju: „Kad mi zveknu ona jarane šamarčinu, padoh ja s one stolice, impresionirala me jarane…“

Dik O’braz su se ovaj put umesto uobičajene postave bas-bubanj-gitara odlučili na mali eksperiment. Lobić je na snimanju spota svirao suzafon, specifičan duvački instrument: „Cladye je na trusnom području, nadam se da nismo pomaknuli koju tektonsku ploču“ izjavio je gitarista Sting.

  • Foto: Igor Ferderber
(Visited 56 times, 1 visits today)