Deset godina, pa šta?!- MADRED promocija albuma


Madred promocija albumaU subotu 14. juna u klubu The Quarter nastupiće duo novosadski Madred. Povod za njihov nastup je promocija albuma, koji su izdali 30.maja tekuče godine.

Svedoci smo raznovrsnosti muzičke scene u Novom Sadu, a i lepote kada neko istraje u onom što voli, ma koji umetnički pravac to bio. Rokenrol, pank, džez, fank, dabstep, elektro, tehno ovog trenutka ustupaju mesto specifičnom izvođenju grupe Madred. Madred su osnovali Adam Rakić i Borivoje Simić, tako što su prepoznali iste simpatije prema  hip-hopu, rege-u, jungle muzičkim stilovima. Tako su i počeli da nižu stihove, sjedinjuju ideje i stvaraju muziku koja je pre svega prijala njihovim čulima. Produkte improvizacija i osećanja u svojim muzičkim ostvarenjima delili su, počevši od 2004.godine samo sa prijateljima, ali nikako bez strastvene želje da snime album. Godine koje su iza nas, a za koje možemo reći da su dostigle vrhunac danas, u maju 2014. su za ova dva muzičara svakako dragocenost, gradivo mnogih lekcija, put koji je bio vredan preći. Put koji je vredan svakog koraka, jer kad imaš cilj, ti ćeš taj cilj i ostvariti.
Tako da će Adam WackWacko i Banzae  s ponosom stati na binu u Quarteru i predstaviti svoju muziku, svoj svet, sebe u potpunosti predati publici koja će sa njima deliti isti vajb. Ime albuma je “Wha Gwaan” sadrži 17 numera. Gosti na ovom albumu su Hornsman Coyote, Zupany (Hain Teny), OriginAll,  a na dan promocije nastupaće još i bend Stereo Banana.

\p>

(Visited 112 times, 1 visits today)