Depeche Mode 19. maja na Ušću


depeche_ mode04Jedan od najvećih bendova današnjice, Depeche Mode, nastupiće u Beogradu u nedelju, 19. maja na Ušću, u okviru nove svetske turneje 2013. potvrđeno je juče na njihovoj press konferenciji u Parizu.

 

Za proleće je najavljen i njihov dugo očekivani 13. album, na kome su radili tokom ove godine.

„Jako sam uzbuđen zbog novog albuma i jedva čekam da krenemo na turneju!“, rekao je frontmen Dejv Gahan (Dave Gahan). On je upravo na press konferenciji poručio svim fanovima u Srbiji, zbog otkazivanja koncerta 2009, sledeće: „Izvinite. Takav je život, takve stvari se dešavaju, moraš se boriti sa udarcima. Mi ćemo se sledeće godine svakako iskupiti publici u Srbiji na najbolji mogući način“. Bend će tokom proleća i leta 2013. u Evropi održati 34 koncerta u 25 država, pred više od million i po fanova. Start turneje zakazan je 7. maja u Tel Avivu, a pored Beograda, nastupi su zakazani i u Berlinu, Parizu, Moskvi, Rimu, Zagrebu… Evropski deo turneje završiće se 29. jula u Minsku.

Prodaja ulaznica za koncert Depeche Mode u Beogradu počeće u ponedeljkak 29. oktobra putem sajta Gigstix.com. Za najbrže fanove obezbeđen je ograničen broj promotivnih ulaznica po ceni od 2990 dinara. Kada se promotivne ulaznice rasprodaju, regularna cena za parter iznosiće 3990 dinara. Ulaznice za fan pit, koje će takođe biti u ograničenom broju iznosiće 5990 dinara a VIP ulaznice 9990 dinara. Ovaj koncert organizuju „State of Exit“fondacija i „Live Nation“.

(Visited 50 times, 1 visits today)