Dejv Grol, Pet Smir i Krist Novoselić i dalje ponekad sviraju kao Nirvana


Bend Foo Fighters se nalazi u jeku promotivnih aktivnosti oko novog albuma Medicine At Midnight, a ugostio ih je i Hauard Stern (Howard Stern) na Sirius XM-u.

Tokom intervjua, Stern je pitao Smira (Pat Smear) – koji se pridružio Nirvani 1993. – oseća li ikad da je propustio pravu priliku duže svirati sa tim bendom.

“Često se Krist, Dejv i ja okupimo i sviramo kao Nirvana”, odgovorio je Smir i dodao: “Dakle, ništa ne propuštam – mi to radimo. Ako smo zajedno u istom gradu ili šta već, okupićemo se i zaglaviti uz pesme Nirvane”.

Tada je otkrio da su se njih trojica poslednji put okupili u kući u kojoj su Foo Fighters snimili svoj novi album. Grol je zatim rekao: “Čak smo snimili i neke pesme”.

Osim neslužbenih jam sessiona, Grol i Smir su rekli da ih često previše boli zadržavanje na sećanjima na Nirvanu ili ponovni prolazak kroz te pesme. Međutim, Grol je otkrio da je bio iznenađen kada je saznao da je njegova ćerka znala sve reči pesme “Come As You Are”, nakon što je zasvirala na radiju tokom njihove nedavne zajedničke večernje vožnje automobilom.

(Visited 36 times, 1 visits today)