Deep Purple dolazi u Beograd


Jedan od najvećih bendova u istoriji roka i najvoljenijih bendova u Srbiji, legendarni Deep Purple, održaće koncert u Beogradu, 6. decembra u Štark Areni.

Engleski rokeri, predvođeni legendarnim pevačem Ijanom Gilanom (Ian Gillan), održali su spektakularni nastup 2014. godine u Areni pred više od 10 000 ljubitelja rokenrol zvuka!

„Smoke on the water“, „Black Night“, „Hush”, „Highway Star”, ,,The Mule” i drugi hitovi iz karijere benda duge skoro pola veka, ponovo će odjeknuti Arenom!

Pre dve godine, rok ikone su započele Long Goodbye Tour, za koju su planirali da bude poslednja u njihovoj bogatoj koncertnoj karijeri. Zbog ogromnog interesovanja miliona obožavatelja širom sveta, Deep Purple će u okviru turneje ponovo posetiti neke zemlje, a na izuzetnu radost velikog broja fanova , Srbija je jedna od njih!

Ljubitelji tvrdog zvuka će imati jedinstvenu priliku da poslednji put čuju hitove rok velikana, među kojima su i „Fireball“, „Bloodsucker“ i „Strange Kind Of Woman“, „Space Truckin’”, „Johnny’s Band“, „Uncommon Man“, „The Surprising“, „Lazy“ i mnogi drugi.

Deep Purple je jedan od najuticajnijih hard rok sastava svih vremena! Bend je nastao u Hertfordu 1968. godine i od tada je uticao na brojne rok i metal bendove, među kojima su i Iron Maiden, Metallica, Motorhead, Bon Jovi, Aerosmith, Pantera, Guns ’n’ Roses…

Ulaznice u prodaji od petka, 29. marta na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, i online na www.starkarena.co.rs.

(Visited 328 times, 1 visits today)