Dečiji hor Čuperak i Koja – „Neukusu treba reći NE“


Dečiji hor Čuperak i Dušan Kojić Koja - Neukusu treba reći NEPremijera spota Dečijeg hora Čuperak i Dušana Kojića Koje za novu verziju pesme „Neukusu treba reći NE“ održana je u emisiji Domaći zadatak na MTV-ju, a isti možete pogledati u daljem tekstu.

Za koncept (i ideju) spota bili su zaduženi Vuk Saletović, Dušan Kojić Koja i Bane Radovanović; režiju potpisuje Vuk Saletović; kamermani su bili Vuk Saletović i Ivan Nedeljković; montažer – Aref Zabbi; organizacija: Vladan Vasiljević Điri i Nevena Saletović. Animacija: Crater studio (Crater Vfx Training Center).

Produkcija spota: Kulturni centar Baraka, BUDI – Bijenale umetničkog dečjeg izraza, Kulturni centar Pančeva. Spot je snimljen tokom leta i jeseni 2015. godine u Beogradu.

Nova verzija pesme „Neukusu treba reći NE“, koju su zajedno snimili Dečiji hor Čuperak i Dušan Kojić Koja (Disciplin A Kitschme), prva je u nizu numera koje će naći na izdanju Deca pevaju rokenrol, gde poznate rokenrol pesme obrađuje dečiji hor Čuperak u saradnji sa njihovim autorima.

(Visited 131 times, 1 visits today)