PREMIJERA: Debi album „Pogrešna poznanstva“ niškog sastava Igralom


Igralom - Pogrešna poznanstva (Album Cover) Izdavačka kuća Rock Svirke Records, s ponosom vam predstavlja novo zvanično izdanje. Debi album Pogrešna poznanstva, koji potpisuje bend Igralom, biće objavljen u petak, 6. maja preko digitalnih servisa (iTunes, Amazon, Apple Music, Spotify, Deezer, BandCamp…) kao i u fizičkom izdanju koje će te ekskluzivno moći kupiti na koncertnoj promociji koja će se dogoditi u petak, 29. aprila u Klubu Feedback u Nišu.

Album Pogrešna poznanstva i najavni singl „Vražiji sin moguće je preslušati i kupiti putem Bandcamp stranice izdavača po simboličnoj ceni od 4.49 dolara (ko želi može da pomogne bend time što će uplatiti po želji više od navedene sume), kao i fizičko izdanje koje je moguće poručiti putem mejla po ceni od 500 dinara + ptt ili na koncertnoj promociji u petak, 29. aprila u klubu Feedback uz podršku bendova There. i Tevarbulebra.

Poštuj muziku i muzičare, kupi album!

Grupa nudi miksturu energične strane Amerikane i Zapadnoafričke muzike, koja se olako može kategorisati kao alternativna muzika.

Album Pogrešna poznanstva je debi album grupe. Snimljen je novembra 2015. godine, u muzičkom studiju „Šamarčina“, u Vrbasu (Srbija). Duboka teška „fuzz“ gitara donosi zanimljivu kombinaciju rokenrola i „assouf“-a, što je autentični Zapadnoafrički način sviranja žičanih instrumenata. To je podržano dubokim „groovy“ bas linijama. Sviranje bubnja je najbolje definisano kao kreativna upotreba afro-fank bitova unutar konteksta stare škole rokenrola. Reči su na srpskom – matičnom jeziku članova benda.

Album Pogrešna poznanstva izvela je grupa Igralom.
Gitara i prateći vokali: Mladen Marjanović
Vokal i bas gitara: Dimitrije Simović
Bubanj: Marko Tomović
Prateći vokali: Katarina Jovanović, Željko Ljubić Piti, Dimitrije Vrbić
Snimatelji: Robert Telčer, Mladen Marjanović
Produkcija: Sound Guru Studios
Miks: Miloš Drobnjaković, Mladen Marjanović
Master: Miloš Drobnjaković
Dizajn omota: Darija Nikolić, Dušan Stanković, Miroslav Užarević, Darko Radisavljević, Danilo Pejković
Izdavač: Rock Svirke Records (2016)

Zahvaljujemo se Goranu Kostiću, Mišku Careviću, Uglješi Jondžiću, Nenadu Pejčiću, Stevanu Dimitrijeviću, Draganu Bojadžijeviću i svim ostalim prijateljima koji su nam velikodušno pomagali.

(Visited 736 times, 1 visits today)