DEBI ALBUM: iOUEA – „Hajka na razum“


iOUEA - Hajka na razumRedakcija muzičkog portala RockSvirke, s ponosom vam predstavlja novo onlajn izdanje. Album Hajka na razum, koji potpisuje bend iOUEA iz Pirota, objavljen je danas, 29. juna i dostupan je za besplatno preuzimanje putem izdavačke kuće RockSvirke Records.

Hajka na razum je dupli debi album rok/bluz benda iOUEA iz Pirota. Grupa je osnovana 2013. godine i stvara autorsku muziku koja u osnovi ima rok, bluz i fank. Temelj je pošten i slobodan pristup tekstovima i muzici.

„Dupli album je snimljen 2014. godine, a bend je u međuvremenu snimio još osam pesama i u toku je produkcija tog izdanja. Želja grupe iOUEA je da interakciju sa publikom predstavi kroz svoj autorski rad brojnim nastupima u Srbiji i regionu i time ispuni prvobitni cilj nastanka benda. Svaka od pesama na duplom albumu ima svoju atmosferu i, kao takva, svaka je celina za sebe… Preporučujemo slušaocu da presluša svih dvadeset pesama, jer samo tako može da doživi kompletnu ideju i muzički kosmos benda. Bend želi da svakim albumom ide hrabro napred u muzičku avanturu…“, ističe frontmen benda Boban Tošić.

Autor muzike i tekstova svih dvadeset pesama na albumu Hajka na razum je gitarista i frontmen benda Boban Tošić. Album je snimljen u studiju „Sunny“, tonski snimatelj je Slobodan Aleksić, dok produkciju potpisuje Predrag Pejčić.

U snimanju su učestvovali članovi benda iOUEA – Boban Tošić (gitara, bas gitara), Momčilo Pešić (vokal) i Saša Đorđević (bubanj). Gosti na albumu su Predrag Pejčić (klavijature), kao i Slobodan Aleksić (klavijature).

NAPOMENA: Album je dostupan za besplatno preuzimanje, ali svi koji žele da pomognu rad benda iOUEA, kao i rad svih autorskih bendova, svoj doprinos mogu dati uplatom na sledeći žiro račun:

170-0050014368000-42 (UniCredit banka)
RS Production, Milana Atlagića 62, Čelarevo
Svrha uplate: za album benda iOUEA – Hajka na razum

(Visited 204 times, 1 visits today)