Debi album grupe Superoperater – „Powebi me“


Superoperater - Powebi meAlbum Powebi me hrvatske grupe Superoperater dostupan je za besplatno preuzimanje na službenoj web stranici Radija 101 iz Zagreba.

Nakon radijske premijere singla „Možeš i ti vikati“ na Radiju 101 u proljeće ove godine, besplatnog preuzimanja singla, odličnog plasmana na hrvatskim top listama, kao i više hiljada pregleda spota za istoimeni singl, grupa Superoperater predstavlja album Powebi me.

Grupa Superoperater, sastavljena je od prekaljenih rokera (Kojoti, Laufer, Voodoo Lizards, Majke, PipsChips & VideoClips, ElektroBuda): Alen Marin (vokal), Jura Geci (gitara), Alen Tibljaš (bubanj) i Vanja Marin (bas gitara).

Album su producirali Mark Mrakovčić i Vanja Marin, tekstove je napisao Igor Rajki dok se za dizajn pobrinuo dizajner Antonio Mohenski. Album je dostupan putem besplatnog preuzimanja sa stranica Radija 101 od ponedeljka, 14. septembra.

MAST produkcija d.o.o. je zvanični izdavač albuma Powebi me koji je objavljen uz medijsku podršku Radija 101.

Koncertna promocija albuma Powebi me održaće se u petak, 25. septembra, u Tvornici kulture u Zagrebu i u klubu Palach u Rijeci u subotu, 26. septembra.

(Visited 119 times, 1 visits today)