Davor Gobac i Vibrator u rikverc u novom singlu „Begbede Wonderbra“


Vibrator u rikvers - Begbede WonderbraPančevački ženski bend Vibrator u rikverc je za izdavačku kuću Lampshade media objavio singl „Begbede Wonderbra“ – drugi po redu sa novog albuma Stereo jezik, koji će u narednom periodu biti predstavljen publici kroz sukcesivno objavljivanje singlova.

U pesmi, koja je posveta jednom od najznačajnijih savremenih francuskih pisaca Frederiku Begbedeu, gostuje Davor Gobac, legendarni frontmen benda Psihomodo Pop.

„S obzirom na to da je pesma uz ženski zahtevala i muški vokal, naša najveća želja je bila da u njoj gostuje Davor Gobac, kao Begbedeov alter ego. Kada smo Gopca srele pre par godina u Sarajevu, predložile smo mu saradnju, a on je rekao: „Curke, naravno da se vidimo u studiju“. Tako je i bilo. Rezultat naše saradnje je pred vama“, kažu članice benda Vibrator u rikverc.

Pesma „Begbede Wonderbra“ je snimljena u pančevačkom studiju Koka, a kao gosti se pored Davora Gopca pojavljuju Ana Harp (harfa) i Ivan Aleksijević (hemond orgulje), kao i Vladana Turkulj, Valentina Radojčić i Aleksandra Novaković (vokali). Tekst i muziku za singl je napisao Bane Radovanović, koji je uz Aljošu Maleka i producent. Ilustracija i dizajn omota – Nina Milenović Jovanović.

Vibrator u rikverc su: Snežana Popović (vokal), Tamara Mihovilović (gitara), Sofija Jovanović (bas gitara) i Selena Simić (bubanj).

Prethodni singl „Doris“ je nekoliko nedelja bio na prvom mestu Diskomera Radija Studija B, a pesma se našla i na kompilaciji Girls With Guitarsnezavisne izdavačke kuće Cleopatra Records iz Los Anđelesa na kojoj su predstavljeni bendovi iz celog sveta predvođeni ženama.

(Visited 100 times, 1 visits today)