Dave Grohl bez pauze za kafu


Bubnjar Dave Grohl je nedavno završio u bolnici zbog prekomernog konzumiranja kafe.

Njegovi prijatelji iz benda Them Crooked Vultures, Josh Homme i John Paul Johnes, snimili su tim povodom šaljivi video i okačili ga na youtube.

“Radio sam na stvarima za Vultures noću, za Foo Fighters danju, a kući je stigla i beba tako da sam spavao po 2-3 sata, na vazdušnom dušeku u gostinskoj sobi. I da, pio sam dosta kafe. Počeli su bolovi u grudima pa sam otišao u bolnicu gde su mi preporučili da manje pijem kafu”, rekao je Grohl u intervjuu za Absolute Radio.

Uskoro će početi rad na novom albumu Foo Fightersa na kom će Grohl ponovo sarađivati sa producentom Butchom Vigom, po prvi put od snimanja Nirvaninog Nevermind, prenosi BBC.

“To je prvi album koji ćemo nas dvojica raditi zajedno nakon 20 godina. Postoji neka čarolija koju Buch radi, a koja pomaže pesmi da postane veća. U ovom trenutku ja samo želim da gruvam”, izjavio je Grohl koji se trenutno nalazi na evropskoj turneji sa bendom Them Crooked Vultures.

On je dodao da će ova saradnja doprineti da se Foo Fighters vrate primalnom zvuku.

“Uradili smo puno akustičnih stvari, a na poslednjih nekoliko ploča bilo je dosta klavira i mandolina. Za ovu želim da bude jača. Radićemo u mojoj garaži, gde su samo smeće i frižider”, kaže Grohl.

{youtube}fhdCslFcKFU{/youtube}

(Visited 63 times, 1 visits today)