Darko Rundek ponovo pred beogradskom publikom


darko_rundek_cargo01Nakon nekoliko koncerata u velikoj sali Doma omladine u Beogradu, Rundek Cargo trio ponovo nastupa pred Beogradjanima.

Ovog puta biće to koncert na otvorenom, na Letnjoj sceni Bitef Art Cafea, na Kalemegdanu. U petak, 15. juna, gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić sviraće beogradskoj publici u malo drugačijoj atmosferi, u prisnom i toplom okruženju prostora na  otvorenom među zidinama Kalemegdana. Ovo je inače peta sezona Letnje scene Bitef Art Cafea na Kalemegdanu čiji je ovogodišnji slogan „Up close and very personal“.

„Biće to idealna prilika za sve one koji su propustili njegove majske nastupe u prestonici da to nadoknade,  ali i one koji se Rundeka nikada ne bi odrekli, ni po stoti put pevajući zaredom njegove ‘Ruke’, da ga isprate na drugačiji način“, saopštio je Bitef art cafe. Karte za ovaj koncert na otvorenom mogu se kupiti na blagajni kluba po ceni od 1.200 dinara.

Dan kasnije, 16. juna, Rundek Cargo trio nastupiće kao glavne zvezde treće, završne večeri Arsenal festa u Kragujevcu, na glavnoj bini u prostoru „Kneževog arsenala“.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on Google+0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Email this to someone