Dan radosti uz Hladno pivo u Zagrebu


Hladno pivo @ Šalata, ZagrebZagrebački kultni bend Hladno pivo održaće slavljenički koncert povodom 25 godina od svog prvog koncerta u karijeri, 25. maja na stadionu Šalata u Zagrebu. Dva dana nakon toga, kao što smo najavili nastupiće na Belgrade Calling festivalu rame uz rame sa bendom Green Day, kao i velikanima iz regije, grupama Atheist Rap i Superhiks.

Najavljeni koncert izazvao je poprilično veliko interesovanje, a sudeći po najavama dolaska velikog broja obožavatelja iz raznih gradova Hrvatske i regije, ulaznice će brzo „planuti“.

U euforiji oko novog velikog koncerta Hladnog piva, fanovi su povezali datum održavanja koncerta s bivšim Danom mladosti te dali naziv koncertu – Dan radosti!

Prije 25 godina bend Hladno pivo održao je svoj prvi koncert. Ravno iz lokalnog parkića s pivom u ruci, kako i doliči jednom mladom sastavu pank-rok orijentacije, popeli su se na pozornicu izviđačkog takmičenja u Kumrovcu i započeli legendu.

Karte su od pre par dana u prodaji i mogu se kupiti preko prodajnog sistema Eventim. Cena ulaznice iznosi 80 kuna u predprodaji i 110 kuna na dan koncerta.

Neka pripreme za slavlje počnu!

(Visited 71 times, 1 visits today)