Damir Urban održao čas muzičkog vaspitanja u Novom Sadu


Damir UrbanI bi svetlost!! Za sve ljubitelje Damira Urbana, veče koje je iza nas bilo je, kako smo i očekivali, za pamćenje. Kako bi prosto narodski rekli, e tako se to radi!

Datum: 23.03.2012.
Mesto: Klub SKCNS Fabrika

Koncert od sinoć bio je vrlo uzbudljiv iz više razloga. Jedan od njih je činjenica da je to bio prvi samostalni koncert Urbana u Srbiji i veliko hvala SKC-u na tome što smo mi Novosađani dobili tu čast. Pre Urbana na binu je izašao somborski bend Line Out koji je pokazao i dokazao da je sa punim pravom dobio priliku da zagreje publiku koja je odlično reagovala na njihov Cynicism. Radujem se novoj svirci Line Out-a u Novom Sadu koja će, nadam se, biti ubrzo.

Dočekan velikim aplauzom, Urban i njegov prateći bend započeli su dvosatno zadovoljstvo za veliki broj prisutnih. Smenjivale su se nove i stare pesme, a publika tokom celog koncerta nije štedela svoje glasne žice. Upijali su svaki ton, svaki zvuk, svaki glas. Od Urbana dobiješ tačno ono što tražiš od njega. U tome je njegova moć. Odnos publike i njega najbolje bih opisala rečenicom iz pesme Kornjača „Kao da smo jedno tijelo… „. Velike hitove „Budi moja voda“ i „Mjesta za mene“ publika je maltene otpevala sama.

Bio je ovo koncert prepun pozitivne energije, neobjašnjivih emocija koje su kružile Fabrikom. Tri sata kvalitetnog programa. Novosađani koji su poznati po tome što ih je teško „pokrenuti“ sinoć su nadmašili sami sebe. Zaista je bilo čisto uživanje prisustvovati jednoj večeri kakva je bila sinoć. Damir Urban – objasnio!

(Visited 83 times, 1 visits today)