Da li sat koji otkucava označava ponovno okupljanje benda Smashing Pumpkins?


Sastav Smashing Pumpkins postavio je misteriozni sat koji odbrojava na zvaničnom sajtu, a uveliko se špekuliše kako je reč o ponovnom okupljanju kultnog benda.

Odbrojavanje bi trebalo da se završi do četvrtka u podne i uključuje opciju pridruživanja na mejling listu. Iako još uvek ništa nije potvrđeno, Bili Korgan (Billy Corgan) je najavio na Instagramu da bend radi na novom albumu sa Rikijem Rubinom (Ricky Rubin). Takođe je podelio fotografije na kojima se nalaze originalni gitarista Džejms Iha (James Iha) i bubnjar Džimi Čemberlin (Jimmy Chamberlin). Originalna basistkinja D’Arcy Wretzky tvrdi da nije pozvana na okupljanje, pa još uvek nije jasno šta je po sredi.

Takođe su najavili nove Smashing Pumpkins kamione sa sladoledom koji se mogu naći u Njujorku i Los Anđelesu, kao i detalje o njihovom Yamaha gitarskom takmičenju.

Od 2016. godine, Korgan i Džef Šreder (Jeff Schroeder) su jedini preostali zvanični članovi benda, dok je Čemberlin bio u ulozi tour bubnjara, a Iha im se pridružio na nekoliko nastupa kao gost. Još uvek aktuelno izdanje benda Monuments to an Elegy objavljeno je 2014. godine, a Korgan je prošle godine objavio solo album Ogilala.

(Visited 28 times, 1 visits today)