Čovek koji je uvek tu


Kofein - ČovekČovek koji čeka, smeje se….ali opet on me doziva, samo su neki od stihova Čoveka koji je upravo dočekao svoj spot. Alternativni rok trio iz Sremske Mitrovice Kofein, snimio je i objavio prvi spot za autorsku pesmu „Čovek“.

Kofein je bend koji predstavlja nastavak autorskog rada trojice muzičara nakon prestanka rada i neaktivnosti bendova u kojima su ranije svirali. Pored autorskog rada sa akcentom na pesmama na srpskom jeziku, sviraju i obrade stranih i domaćih hitova u svom aranžmanu i stilu. Trio neguje moderniji alternativni rok zvuk sa elementima američkog panka novijeg doba izražavajući to kroz minimalističke tekstove, koji su uglavnom dovoljni da bi se izrekla suština.

Upravo je takva pesma „Čovek“, koja potencira veličinu i bitnost Čoveka koji je tu i koji doziva. Spot je snimljen u pohvalnoj produkciji, u stilu svetskih bendova sličnog žanra. Pesma je najava za nadolazeći album, a momci iz Srema su najavili još spotova, što je činjenica koja treba da nas raduje, jer je svaka autorska stvar više, velika stvar za našu muziku.

(Visited 73 times, 1 visits today)