Čovek bez sluha @ Klub Route 66


Čovek bez sluha @ Klub Route 66, Novi SadJoš 23. novembra, kada su svirali u Studiju M, Miki je najavio gostovanje ChBS-a u Novom Sadu u klubu Route 66. Tada je to izgledalo mnogo daleko. Više nije, sad je već prošlost jer su sinoć gostovali i dokazali da je bilo vredno čekanja.

Mesto: Route 66, Novi Sad
Datum: 10. februar 2012.

Koncert je počeo neki minut posle 23h i narednih skoro dva sata uživali smo u pesmama s novog albuma “Događaj dana” i u nekim starim, neprolaznim hitovima kao što su “Daleko blizu daleko”, “Reci ne”, “Ništa mi staro ne nedostaje”.

Nastup su počeli pesmom “Superheroj” i publika se pokrenula na prve taktove, a prvi aplauz pao je kako su zakoračili na binu. Nekako očekivano, zvanični deo nastupa završen je pesmom “Gotovo je”, koja je aposlutni hit s novog albuma.

Na bisu su odsvirali pesmu “Pet Sematary” i time nas podsetili zašto ih zovu šumadijskim Ramonsima.

Čovek bez sluha @ Klub Route 66, Novi SadTokom koncerta Miki je, između nekih pesama, pričao anegdote i razgovarao s publikom, što je izazivalo smeh i apsolutno se uklopilo u sjajnu atmosferu koju su napravili. Publika je mahom bila mlađa, ali provukao se i neki stariji fan, poput mene, i to ne starija samo po godinama već i po stažu slušanja ChBS-a za koje znam od vremena kad su bili demo bend. Onda nije teško shvatiti da mi je srce bilo puno što sam još jednom uživala u svim tim pesmama.

Nije ih omeo sneg, ni minus da zapucaju iz Kragujevca u Vojvodinu.<

Bački Petrovac neka se pripremi, on je sledeći u okviru aktuelne turneje.

(Visited 88 times, 1 visits today)