Cotton Pickers @ Foxtrot, Novi Sad


Cotton Pickers @ Foxtrot, Novi SadPetak 24. 02. bio je predviđen za dvočasovno blues uživanje uz mladenovačku grupu Cotton pickers. Koliko su momci bili dobri potvrđuje i publika koja je na kraju gromoglasnim aplauzom pozdravila momke.

Mesto: Foxtrot, Novi Sad
Datum: 24. februar 2012

Pred Novu Godinu sam ih malo odslušao na trgu u Mladenovcu što mi je bilo dovoljno da na poziv druga odem u Foxtrot i odslušam ih. Definitivno su opravdali epitet pobednika prošlogodišnje 45. Zaječarske gitarijade gde su retko pobednici bili blues-eri.

Ambijent u klubu Foxtrot je bio kao stvoren za njih, došli su upravo ljudi koji i vole takvu vrstu muzike. To se i videlo na probi gde su lagano krenuli da nas uvode u blues vode. A kako je bilo na koncertu, najbolje svedoči moj prijatelj koji je došao da se ispričamo a nema veze sa takvom muzikom. Posle druge pesme više nismo pričali, a do kraja koncerta je već cupkao nogom u ritmu bubnja.

Cotton Pickers @ Foxtrot, Novi Sad

Momci su odsvirali mešoviti koncert gde su pored obrada svirali i svoje stvari i tako na najbolji mogući način ispromovisali svoj album „SlaughterHouse Blues“ koji treba da izađe u toku marta meseca. Moram da napomenem da je ovo bio prvi koncert Cotton pickers-a u Foxtrotu i verujem da će sledeći put biti još veće interesovanje.

Takođe, želeo bih im što pre uspeh i na inostranom tržištu jer su stvarno ubitačna trojka i vrede mnogo.

(Visited 125 times, 1 visits today)