Conquering Lion u CK13! (nagradna igra)


Conquering LionU subotu 22. juna u Omladinskom centru CK13 (Vojvode Bojovića 13) u Novom Sadu imaćete priliku da čujete regionalne velikane, rege bend iz Makedonije Conquering Lion. Kao podrška će nastupiti bend Neke Face iz Zrenjanina. U daljem tekstu pročitajte kako možete doći do karata za ovu rege žurku.

Conquering Lion je dab/rege/hardkor bend iz Tetova, Makedonija i postoji od 2007. godine. Prvi album izdaju 2009. pod nazivom “I” za PMG etiketu i na pesmi “Jah Love” gostuje Dža Klariti (Jah Clarity), jamajkanski umetnik. Drugi album su izdali 2011. godine. Bend je nastupao u Makedoniji, Srbiji, Nemačkoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Herecegovini, Grčkoj i Bugarskoj. Nastupali su i sa poznatim akterima rege scene poput Horseman Coyote, Gentleman, Ras Zaharri, Donald Minott… Bend trenutno radi na trećem albumu.

Ovo im je četvrti nastup u CK13!

Neke Face, „ska-pank-rege” bend iz Zrenjanina nastao je sredinom 2006. godine. Trenutno jedan od koncertno najaktivnijih bendova u Zrenjaninu. Specifičan je i prepoznatljiv po svojim teatralnim nastupima u kojima na šaljiv način otkriva priču ljubavi, intime i zdravog razuma i ostalih tema koje dotiču njihovu generaciju. Od osnivanja bend je težio radu na autorskim stvarima.

CK13 i RockSvirke vas nagrađuju. Dva čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po jednu kartu za rege žurku. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do subote 22. juna (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Nagradno pitanje glasi: Kog dana, na kom stejdžu i u koliko sati Conquering Lion nastupa na ovogodišnjem INmusic festivalu?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Početak ove rege žurke zakazan je za 22h, a ulaznice možete kupiti u CK13 po ceni od 250 dinara.

(Visited 87 times, 1 visits today)